Hulp op afstand die ECHT WERKT

Hoe werkt zo'n Reading op afstand:

Via je naam maak ik contact met jouw hogerbewustzijn waarna de antwoorden via beelden, gevoelens en woorden aan mij verschijnen. Jouw hogerbewustzijn laat precies datgene zien wat nu voor jou van toepasiing is om te helen en los te laten.

Dit zijn onbewuste beperkende overtuigingen vanuit je kindertijd, soms energie van vastzitten uit vorige leven en energetische verstrikkingen vanuit jouw familie van herkomst . Ook kan het zijn dat jij op de verkeerde plek staat binnen jouw systeem en dat het daardoor niet goed  stroomt in jouw leven.  Daarnaast krijg ik boodschappen door van jouw engelen-gidsen die jou ondersteunen en verder helpen.            

Tijdens de reading geef ik ook healing waardoor blokkades verdwijnen en er meer doorstroming kan zijn in het behandelde gebied.  Indien nodig doe ik zuivering van zware energie. Ook een energetische opstelling vindt plaats  waarbij ik de aanwezige verstrikkingen kan helen en jou energetich op je eigen plek kan zetten indien dit nodig is.   Dit alles brengt veel inzicht, erkenning en herkenning wat  helend is en behulpzaam voor je verdere leven.

Jouw hogerbewustzijn maakt ook duidelijk wat jij nu echt nodig hebt .  Dit alles geeft jou  handvatten om zelf stappen te zetten naar verdere ontwikkeling van jouw innerlijk vermogen.

De gehele reading schrijf ik voor je uit en deze ontvang je per mail. Zoals je van mij gewend bent ontvang je de nodige duidelijke uitleg waardoor deze reading je ook op een later moment verder zal helpen en steeds nieuwe inzichten zal bieden.

Je ontvangt ook een energetische oefening waarmee jij jezelf op de diepere zielslagen verder kan helpen. Dit is/zijn energetische opstellingen.

NU MET GRATIS OPENEN VAN JE HANDEN VOOR ZELFHEALING ter waarde van 44 euro

De uitgebreide Reading duurt anderhalf uur.

Prijs; 155 euro  NU MET EXTRA AANBIEDING 

Bij bestellen van een Reading ontvang je gratis het openen van je handen t.w.v 44 euro.

Deze aanbieding mag ik nog langer laten doorlopen omdat dit qua groei een mooie liefdevolle aanvulling is.

Healing met verkorte reading:

Ook hier maak ik contact via je naam. Tijdens deze healing zie ik de nu meest blokkerende delen in jou en deze behandel ik met healing. Ook hier ontvang je een volledige beschrijving en duidelijk uitleg. Deze healing duurt een half uur.

Prijs: 85 euro 

Aanvragen doe je door mij te mailen: desireevankoningsbrugge@gmail.com 

Deel deze pagina