GRATIS EXTRA HEALING- nervus vagus voor meer ontspanning

bij aanvraag van deze Reading- Healing met opstelling


Een volledige Reading-Healing met opstelling

zijn krachtige en unieke hulpvormen om jou verder te helpen

en je los te maken van dat wat jou nu nog blokkeert. 


Hoe werkt zo'n Reading op afstand:


Via je naam maak ik contact met jouw hogerbewustzijn waarna de antwoorden via beelden, gevoelens en woorden aan mij verschijnen.

Jouw hogerbewustzijn laat precies datgene zien wat nu voor jou van toepassing is om te helen en los te laten.


Dit zijn onbewuste beperkende overtuigingen vanuit je kindertijd, soms karma van vorige levens en energetische verstrikkingen vanuit jouw familie van herkomst .

Ook kan het zijn dat jij op de verkeerde plek staat binnen jouw systeem en dat het daardoor niet goed stroomt in jouw leven.

Daarnaast krijg ik boodschappen door van jouw engelen-gidsen die jou ondersteunen en verder helpen. 


Tijdens de reading geef ik ook healing waardoor blokkades verdwijnen en er meer doorstroming kan zijn in het behandelde gebied.  Indien nodig doe ik zuivering van zware energie. Ook een energetische opstelling vindt plaats  waarbij ik de aanwezige verstrikkingen kan helen en jou energetich op je eigen plek kan zetten indien dit nodig is.   Dit alles brengt veel inzicht, erkenning en herkenning wat  helend is en behulpzaam voor je verdere leven.

Jouw hogerbewustzijn maakt ook duidelijk wat jij nu echt nodig hebt .  Dit alles geeft jou  handvatten om zelf stappen te zetten naar verdere ontwikkeling van jouw innerlijk vermogen.  Jouw Hogerbewustzijn weet eveneens wat jouw krachtpunten zijn en dit mag ik dan aan jou doorgeven. 

De gehele reading schrijf ik voor je uit en deze ontvang je per mail. Zoals je van mij gewend bent ontvang je de nodige duidelijke uitleg waardoor deze reading je ook op een later moment verder zal helpen en steeds nieuwe inzichten zal bieden.

Je ontvangt ook een energetische oefening waarmee jij jezelf op de diepere zielslagen verder kan helpen. Dit is/zijn energetische opstellingen.


Deze uitgebreide Reading met healing en opstelling duurt anderhalf uur.

166,00 euro  

Healing met verkorte reading, half uur.


De blokkades in jou die nu aandacht vragen worden door mij gezien en krijgen healing.

Ik zie wat deze blokkades je te vertellen hebben en geef tevens duidelijke uitleg hierover zodat jij vervolgstappen kan zetten. Je ontvangt het verslag hiervan geheel uitgeschreven via de mail.

Prijs: 88,00 euro 

Aanvragen doe je door mij te mailen: desireevankoningsbrugge@gmail.com Deel deze pagina